);

5 EROTSKIH TAČAKA NA MUŠKARCU ZA KOJE NISTE ZNALI: PIPINITE GA TU I DOVEŠĆETE GA DO LUDILA

Sharing is caring!

Sigurne smo da znate koje njegove strateške delove tela treba dirati da se raspameti. Međutim, možda zanemarujete neke koje bi itekako voleo da stimulirate.

 

5. F-tačka

“F” je u ovom slučaju skraćenica za frenulum. To je deo koji se nalazi na vrhu penisa, s donje strane. Ta je tačka jako osetljiva i stimulacija (najbolje za vreme oralnog seksa) će ga lansirati u zvezde.

4. P-tačka

Zvana i perineum ili međica. To je područje između penisa i anusa. Na nežne podražaje tog područja reagovaće strastveno.

3. V-tačka

Okej, ova je tačka malo preterana. “V” je skraćenica za vrh prsta. Da – kad mu lagano, seksepilno lizneš vrh prsta i gledaš ga mazno u oči.

2. K-tačka

I leđa mogu biti erogena tačka. “K” je prvo slovo od kičmene kosti – to je područje na leđima koje bi rado da mu stimuliraš. Ispod kože nalaze se živci koji su povezani s genitalijama. Istraživanja su pokazala da električna stimulacija križne kosti može dovesti do orgazma. Dovoljan razlog za masažu.

1. Donji deo zadnjice

Mesto gde završava stražnjica, a počinje bedro, izuzetno je osetljivo – dovoljno da postoje frajeri koji se jako pale na to.

cicimici.com