);

A SDA i POMAK za Krajinu // Duraković: “Namjeravamo vratiti naš Kanton na prvu poziciju, izađite u što većem broju na izbore!”

Sharing is caring!

A SDA i POMAK su u petak počeli svoju pobjedničku kampanju predstavljanjem kandidata u Bihaću za sve nivoe vlasti.

Kampanju je službeno otvorio Rifet Hozanović, predsjednik Izbornog štaba kolacije koji je istako da na ovogodišnje izbore izlaze kao kolacije jer su prerasli stranačke okvire i ujedinili se oko zajedničkih ciljeva koje žele i zahtjevaju građani Unsko-sanskom kantonu i državi Bosni i Hercegovini.

 

Na listi za Skupštini Unsko-sanskog kantona nalazi se i načelnik Općine Bužim, Zikrija Duraković, koji je u svom obraćanju istaknuo da su u ovoj koalicij svi optimisti kao što su bili i kada su ušli u lokalne izbore. Zikrija Duraković, načelnik Bužima naglasio je da u ovoj koaliciji znaju šta hoće i znaju kako to uraditi.

„Ono što vam posebno želim ovom prilikom reći, jeste da se potrudite da vas što više izađe na izbore. Dakle, svi vi treba da animirate što više svojih sugrađana da izađu i glasaju na ovim izborima. Druga poruka je da tokom ovo kampanje ostanete dostojanstveni.“, istako je Duraković.