Uto. kol. 20th, 2019

Blog

U Savi primijećen morski pas, zalajao na dječaka koji je bacio plastičnu bocu u rijeku (VIDEO)

Jutros je u Savi, pedesetak metara nizvodno od Zagreba, primijećen morski pas. Ovaj neobični slučaj privukao je pažnju turista i izazvao veliko interesovanje građana Zagreba. I dok jedni ne kriju oduševljenje zbog pojave morskog psa u njihovom gradu, drugi priznaju da su zabrinuti i uplašeni.

Gradske vlasti su do daljnjeg zabranile kupanje u Savi, i na poznatim kupalištima.

Pretpostavlja se da je morski pas u Savu dospio iz Jadranskog mora, plivajući uzvodno.

Htjeli smo se na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu raspitati kako je moguće da morski pas tako dugo opstane u slatkoj vodi, ali, nažalost, niko od profesora i njihovih asistenata nije pristao da s nama razgovara na tu temu. Profesori su odmahivali rukama i molili da ih ne snimamo, a bilo je i onih koji su se, bježeći pred nama, zaključavali u klozete i kabinete.

Oko morskog psa, u Zagrebu su se već počele ispredati nevjerovatne priče – desetak građana tvrdi da su svojim ušima čuli kako je morski pas zalajao na dječaka koji je bacio plastičnu bocu u rijeku Savu.

Tekst je sarakstičnog sadržaja i oblika.

izvor: life.ba

VIDEO: Najpaklenija svadba svih vremena: Dok su je svi u prostoriji skidali pogledom, jedan je priša i…

Svadbe iliti vjenčanja su svugdje u svijetu povod za slavlje i neizmjernu sreću. Prije svega to je najvažniji dan za one koji su odlučili da kažu svoje konačno ”DA” osobi sa kojom su odlučili da provedu ostatak života.

U isto vrijeme to je i predivan događaj za sve pozvane na svadbu, da se uz odlično jelo, puno pića i izvrsnu muziku, malo opuste , razvesele , a bogami i neki da se totalno razuzdaju. Izvrsna je to prilika i da vidite neke ljude koje dugo niste vidjeli, da se ispričate sa prijateljima, a malo proveselite sa rodbinom.

Ali, dosta često, na svadbama se nađe osoba koja se toliko opusti i razuzda, da preuzme svu pažnju od mladenaca na sebe, a tako nešto se desilo i na ovoj romskoj svadbi.

Bend je zasvirao, i na sredini prostorije predviđenom za plesanje pojavila se atraktivna plavuša koja je počela da pleše i da izvija kukovima i tijelom kao da u njenom tijelu ne postoje kosti. Svi muškarci u sali nisu skidali pogled sa nje, a situacija je postala još uzavrelija kada se plavuši na podijumu za ples pridružilo još par djevojaka u mini suknjama, pa se čitava svadba okrenula samo na njihov ples i na mladence više niko nije ni obraćao pažnju.

Sve to možete vidjeti na ovom videu:

Zaljubi se u nekoga tko će voljeti tvoju dušu više od tijela

Zaljubi se u nekoga tko će te voljeti bezuvjetno. Tko će prihvatiti se tvoje mane, nedostatke, nesavršenosti i koji će u tebi stvoriti osjećaj da si vrijedna da te ima.

Zaljubi se u onog koji će se boriti za tebe, unatoč poteškoćama i olujama koje dođu u život.

U onog tko će razumjeti tvoje ludosti i ponekad tvoja možda i nepromišljena ponašanja. U onog koji će te smiriti kada se osjećaš uzrujanom. U onog tko će s tobom razgovarati pun ljubavi nakon duge svađe.

Zaljubi se u nekoga tko će cijeniti tvoj trud, a koji će te voditi i pružiti ti podršku u ostvarivanju tvojih ciljeva.

Tko će na kraju dana biti pokraj tebe. Tko će voziti satima samo da vidi tvoj osmjeh. Zaljubi se u onog tko će uvijek biti uz tebe ma što god da se dogodi.

Zaljubi se u nekoga tko će te poljupcem učiniti da se osjećaš najposebnijom ženom na svijetu. Tko će učiniti da unutar sebe osjetiš erupciju senzualnosti.

Tko će ti otpjevati nježnu pjesmu da lakše zaspeš i ujutro čim otvoriš oči ugledat ćeš njegovu lijepu poruku za početak dana.

Zaljubi se u nekoga tko će ti biti i najbolji prijatelj i ljubavnik u isto vrijeme. Tko će s tobom kasno navečer jesti čokoladu kako bi se ti osjećala bolje. Tko će s tobom dugo razgovarati o bilo čemu.

Zaljubi se u onoga koji će te nasmijavati, s kojim se poput djeteta možeš zabaviti. Tko će te ponosno i neumorno držati za ruku pokazujući svima kako je pravi sretnik što te ima.

Zaljubi se u nekoga tko će ti oprostiti. Kome ćeš biti ispred svih njegovih hobija, poslova, svega.

Tko će svaki vaš trenutak učiniti za pamćenje. Tko će održati svoja obećanja. Zaljubi se u onoga koji će poštivati tebe i tvoje životne odluke.

Zaljubi se u nekoga tko će voljeti tvoju dušu više od tvog tijela. Tko će odagnati sve tvoje brige, suze i sumnje. U onoga koji će te zauvijek razumjeti i sve tvoje promjene.

Zaljubi se u nekoga tko će te usrećiti, tko će te zadovoljiti i onoga koji će te uvijek pozitivno iznenaditi.

Izvor: biscani.net