Pon. lis. 21st, 2019

Blog

Šta se kuha u krajiškom političkom loncu? NAROD I PRAVDA NA TERENU KONAKOVIĆ I TERZIĆ NA KAFI

Kako prenose lokalni mediji danas je u bašti hotela Emporium, predsjednik stranke Narod i Pravda, Elmedin Dino Konaković viđen u društvu sa Terzić Arnelom iz Sanskog Mosta, do jučer dobro poznatog i istaknutog člana SDA.

Do prije godinu dana bili stranački kolege u SDA, pa je upitno koja je tema na stolu?!
Terzić Arnel je poznatiji kao Vijećnik koji je objelodanio sve načine izborne krađe u Sanskom Mostu i podnio krivičnu prijavu protiv Kamber Asima, dojučerašnjeg šefa!

Hoće li svoju saradnju sa Konakovićem Terzić nastaviti kroz Narod i Pravdu ostaje da se vidi!

Na slici se da primjetiti da mu Konaković itekako ima šta reći!

Iskoristite super pogodnosti za kupovinu jednog od 32 stana

Prodaja stanova BIHAĆ ( OZIMICE II )

Ponosni smo jer Vam možemo ponuditi kvalitetne stanove na atraktivnoj navedenoj lokacij .

Društvo BC GRADNJA u građevinskom sektoru egsistira 25 godina, lično je investitor i izvođač navedenih stanova. Stoga naše kompetencije, iskustvo i vizija ponudiće Vam  potpuno novi način življenja u Bihaću, atraktivne stanove luksuzno poslovno- stambenog kompleksa sa dvije zgrade ( Trg zlatnih liljana bb ) Ozimice II  možete pogledati i informirati se svakog radnog dana od 10 h do 16 h .

 

Za više informacija osoblje BC GRADNJE-e stoji  Vam rado na raspolaganju.

Faruk Isović, dipl.ing

Tel: +387 63 281 638

 

Dedo Bešić, dir
Tel: + 387 793 853
e-mai:  dedo.68@hotmail.com

 

U Savi primijećen morski pas, zalajao na dječaka koji je bacio plastičnu bocu u rijeku (VIDEO)

Jutros je u Savi, pedesetak metara nizvodno od Zagreba, primijećen morski pas. Ovaj neobični slučaj privukao je pažnju turista i izazvao veliko interesovanje građana Zagreba. I dok jedni ne kriju oduševljenje zbog pojave morskog psa u njihovom gradu, drugi priznaju da su zabrinuti i uplašeni.

Gradske vlasti su do daljnjeg zabranile kupanje u Savi, i na poznatim kupalištima.

Pretpostavlja se da je morski pas u Savu dospio iz Jadranskog mora, plivajući uzvodno.

Htjeli smo se na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu raspitati kako je moguće da morski pas tako dugo opstane u slatkoj vodi, ali, nažalost, niko od profesora i njihovih asistenata nije pristao da s nama razgovara na tu temu. Profesori su odmahivali rukama i molili da ih ne snimamo, a bilo je i onih koji su se, bježeći pred nama, zaključavali u klozete i kabinete.

Oko morskog psa, u Zagrebu su se već počele ispredati nevjerovatne priče – desetak građana tvrdi da su svojim ušima čuli kako je morski pas zalajao na dječaka koji je bacio plastičnu bocu u rijeku Savu.

Tekst je sarakstičnog sadržaja i oblika.

izvor: life.ba