);

Komšija spasio život upucanom navijaču Partizana: Skinuo je kaiš i zategao mu nogu da zaustavi krv koja je Milanu šikljala

Sharing is caring!

Kada je policija stigla anonimni muškarac je dao izjavu policiji

Milana Lujanskog koji je večeras upucan u vatrenom obračunu na Novom Beogradu, pronašao je nepoznati muškarac dok je, nakon što je ranjen, ležao na zemlji u lokvi krvi.

Milan Lujanski (21) je upucan na Novom Beogradu: Policiji je poznat od zimus, kada je nakon derbija uhapšen sa hrvatskim navijačima

Naime, muškarac je sasvim slučajno šetao pored zgrada gde se samo nekoliko trenutaka pre toga dogodila pucnjava. Dok je prolazio pored Nehruove, kraj broja 80, ugledao je Lujanskog koji je ležao na zemlji, sa ranom na nozi.

Foto: Telegraf

Odmah je pozvao Hitnu pomoć, a onda je ranjenom mladiću pružio prvu pomoć. Skinuo je kaiš i njime mu stegao nogu, kako ne bi izgubio puno krvi. On ga je zatim odneo ga do kraja bloka kako bi Hitna pomoć mogla lakše da dođe do njega.

Prvi detalji pucnjave na Novom Beogradu: Blok 62 pod opsadom, sve se izdešavalo ispred igraonice, komšije prestravljene! (FOTO)

Kada je policija stigla on je dao izjavu policiji, ali sa medijima nije želeo da priča.

Foto: Telegraf

Da podsetimo, večeras je na Novom Beogradu nakon kraće svađe između grupe mladića, došlo do pucnjava. Tada je Milan Lujanski upucan u nogu i prevezen je u bolnicu, a policija i dalje traga za počiniocima.

VIDEO: Jedna od najkrvavijih tuča navijača stavila je mladića pod lupu policije 

(Telegraf.rs)