);

Midho Hasanbegović: BIOENERGIJA BIOTERAPIJA

Sharing is caring!

Iako je “liječenje rukama” poznato već hiljadama godina, zapadne zemlje otkrile su ga tek nedavno, i to s jednim ciljem – kako bi bioenergijom poboljšali zdravlje cijelog tijela.

Liječenje energijom ( bioenergijom, Božjom energijom…) staro je koliko i čovječanstvo. Bioenergija je životna energija. Svaki čovjek, biljka, životinja je energetsko biće i sastavni dio svemira. Bioenergija se nalazi u nama i svuda oko nas. Da u čovjeku nema životne energije, bio bi mrtav.

KADA DOLAZI DO BOLESTI

Do bolesti dolazi kada je energija u tijelu čovjeka u disbalansu ili je blokirana u svom prirodnom stanju ili protoku. Dok je u sebi imamo dovoljno, slobodno kruži i uravnotežena je. Živimo i zdravi smo. Kad je imamo premalo ili nije u ravnoteži, obolimo.

Manjak energije u tijelu ili dijelovima tijela zapravo se očituje kao bolest. Bolesti udare tamo gdje je tijelo najslabije. Kod nekih na srce, kod drugih na probavni sustav, kod trećih metaboličkim i malignim bolestima.

Dovođenjem energije u tijelo i deblokada protoka, dolazi do poboljšanja zdravlja i nestanka bolesti.

Sa stajališta energetske medicine, čovjeku koji je u potrazi za zdravljem mogli bismo reći: „ Vi niste bolesni – Vi ste blokirani “. Blokiran je protok energije. Posljedice ove blokade su različite tegobe i bolesti.

 

Terapijama, uz pomoć bioenergije, iscjelitelj vraća protok energije kroz tijelo te nadopunjava izgubljenu energiju i vraća zdravlje.

Iscjeljenje nastalo biotretmanima prihvaćeno je gotovo u celom svetu, zvanično ili prećutno.

 

 

 Efekati bioenergije

  1. Ubrzava cirkulaciju
  2. Ublažava bol i smanjuje otoke
  3. Opušta
  4. Olakšava disanje
  5. Smanjuje ciste i fibroadenome na jajnicima
  6. Leči mastopatiju i fibroze na dojkama
  7. Veća otpornost na bolesti i pomlađivanje tijela
  8. LIJEČENJE BOLOVA i BOLNIH SINDROMA NESPECIFIČNI/SPECIFIČNI (glavobolja,migrena, lumbago, zubobolje, bolovi u trbuhu, jajnicima, maternici itd.)
  9. IŠIJAS
  10. PARADENTOZE

 

TERMINI:

Predbilježbe na telefon

+3861399003