);

Ova Turkinja izludjela sve muškarce na svadbi – video ima preko 9 miliona pregleda!! (VIDEO)!

Sharing is caring!

“Izludjela je sve ova Turkinja kada je počela igrati, muškarci su se počeli znlojiti, nije im jednostavno billo dobro. Nisu znali šta ih je zapravo snašlo…”“Popularna trbulšna plesačica Florin Salam je poznata po tome što redovno ide na svadbe i razne manifelstacije gdje pleše i igra zavodljivo. Tako imamo i ovdje prikazanu svadbu, gdje je ona pokazalla zašto važi za tako dobru plesačicu

.”“Slobodnlo možemo da kažemo da je uzela dio kolača, odnosno glavni dio kolača mladoženji i mladoj, jer je okupirala sve muškarce koji su gledali kako ona igra zavodlljivo.”“Čim je zaplesala prve korlake, muškarci su se odmah pogubili. Pravi haos je nastao, Florin je pokazala da zna i umije zavesti muškarca. Kako i ne bi, Turci su inače ludi za plavušama atraktlivnim, pogotovo ako imaju bujni dekolte, a njen sjajni ples je bio glavni razlog zbog člega su muškarci buljili u nju.”

“Vjenčanje je održano u jednlom svadbenom salonu, u V I P dvorani, a mi vama ostavljlamo da pogledate i sami i da vidite kako to izglelda kada Florin sa svojom grupom pleše… Pislati ćete nam da li ste ostali oduševljleni kao što su to ovi Turci koji su glavu pogubili zbog ovih sjajnih pleslova. Svi su blago rečeno bili šokirani kada su viljeli šta ona sve umilje…”

izvor: furka.live