);

Ovo je seksi plavuša koja je uništila fudbalsku mafiju: Preko njenog računa prao se novac od prodaje igrača!

Sharing is caring!

Marija nije prijavila dečka policiji i zato je bila privedena u akciji „Čiste ruke“

Marija Bogojevska, djevojka fudbalskog menadžera Dejana Veljkovića, koji je uhapšen u Belgiji u operaciji „Čiste ruke“, bila je paravan za pranje novca svom dečku, i to preko deviznog računa u Beogradu, prenosi belgijski „Het Njuzsblad“.

Kako prenosi ovaj list, Dejan je 2017. godine zamolio Mariju, koja ima belgijsko državljanstvo, da otvori devizni račun u Beogradu kako bi prebacio dva do tri miliona eura. Taj novac menadžer je navodno želio sakriti od advokata da ta suma ne bi ušla u parnicu za razvod s bivšom ženom, prenosi “Telegraf.rs”.

  • ” style=”box-sizing: border-box; position: relative; min-height: 1px; padding-right: 15px; padding-left: 15px; float: left; width: 639.688px;”>

Marija ništa nije sumnjala, sve do marta ove godine, kad je otkrila pravi razlog, kako prenosi belgijski portal, a onda napravila veliku grešku, jer je majci u telefonskom razgovoru rekla:

– Dejan koristi moj račun za pranje novca!

Policija je uveliko snimala sve razgovore osumnjičenih, pa i njen.

Marija nije prijavila dečka policiji i zato je bila privedena u akciji „Čiste ruke“, kao veoma značajan dio organizirane grupe. Znalo se za novac na njenom računu, ali je ona puštena s nanogicom da se do suđenja brani sa slobode.