);

Policija pronašla spisak elitnih prodavačica ljubavi, među njima su poznate PJEVAČICE I STARLETE

Sharing is caring!

Klupko se razmotava…

Šapčanin Mihajlo Maksimović uhapšen je, a srbijanski jet-set opet strahuje hoće li podaci iz njegovog arhiva izaći u javnost i izazvati skandal, piše Kurir.

Mihajlo je uhapšen nedavno na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu, a policija je kod njega pronašla laptop, mobilne telefone kao i sveske, u kojima je ovaj poznati “menadžer” zabilježio imena djevojaka i žena koje su pružale određene usluge, ali i njihovih mušterija.

Kako se ispostavilo, “dame” s kojima on radi su uglavnom poznate pjevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari.

Policija je povela istragu i ostala je šokirana imenima iz Mihajlovog spiska, a brojne poznate ličnosti sada u panici te preko advokata pokušavaju spriječiti da njihova imena ne izađu u javnost.

Podsjetimo, Maksimović je u decembru 2014. godine uhapšen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, a policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organiziranjem elitne prodaje ljubavi i da je radio sa sedam djevojaka, od kojih je pet uhapšeno. Tada su privedene Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Božana Vujinović.

Tužilaštvo i policija utvrdili su da je Maksimović radio sa tri saradnika, a osim manekenki, za njega su radile i medicinske sestre, studentice te jedna menadžerica hotela.

Maksimović je potom sredinom 2015. godine sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i Sud ga je osudio uvjetno na deset mjeseci zatvora, sa rokom provjere od tri godine.

Također, Maksimović je pristao platiti i novčanu kaznu od 120.000 dinara (oko 2.000 KM). Imena njegovih klijenata su, međutim, tada ostala tajna, a oni čak tada nisu ni pozivani na saslušanje

(24h.ba)