);

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: HOTEL REKIĆ D.O.O.

Sharing is caring!

Zadnjih dana,na internet portalima,ali i među građanima Bihaća glavna tema bila je Hotel Rekić,te uništavanje obale Une od strane vlasnika spomenutog hotela.

Povodom toga,Hotel Rekić d.o.o. izdao je saopštenje za javnost,a koje prenosimo u cijelosti.

Postovani gradjani i gradjanke grada Bihaca, nasi dragi gosti, prijatelji i poslovni partneri. U zadnjih par dana citamo razne postove na portalima i privatnim fb profilima o Hotelu Rekic takodjer i o vlasniku Hotela i njegovom unistavanju kako je vi koji pisete nazivate gradskom plazom kojoj niste mogli godinama ni prici, dok je vlasnik Hotela Rekic zajedno sa svojim uposlenicima nije uredio, ne unistio kako vi kazete, nego ocistio i da svi vi koji ste i isli samo da to vidite uslikate i snimite dosli ste do Jotanovih otoka preko parcela u vlasnistvu firme Rekic d.o.o. naravno koje uredjujemo cistimo, a to cemo i nastaviti da mozete i dalje doci do prelijepe rijeke Une. Od kako postojimo svi nas znaju kao ljude koji prije svega vole posten rad i trud i zalazemo se za sve sto doprinosi nasoj zajednici, a novi projekti uvijek su nam u planu pored ovog i proizvodnja vanjskih zaluzina kao prvih na kantonu mi radimo i radicemo i na ovom necemo stati. Mozete doci i to slikati i snimiti bićemo vam zahvalni na besplatnim reklamama.
Ulaznice koje spominjete nikad od nikog nismo naplatili niti smo imali namjeru, koncesiju koju smo dobili u skladu sa Zakonom placamo redovno budzetu Unsko Sanskog kantona. Projekat koji smo napravili je u skladu sa prirodom i uredjenim okruzenjem. U njemu nema betona, u njemu se kanalizacija ne odlijeva direktno u rijeku Unu, za razliku od drugih koje se bojite prozvati i koji vas vjerovatno plaćaju kako bi neosnovano pisali ono što pišete ovih dana, a sve koje zanima da se i dalje ne bi brinuli sta nam je u planu, slobodno dodjite na kafu u hotel Rekic pa cemo vam to i pokazati i dokazati uplatnice, projekte, sporazume, rjesenja, slike kao dokaz kako su Jotanovi otoci izgledali prije obrasli trnjem, šibljem i korovom i kako je sad poslije čišćenja od istih. I da kada toliko volite rijeku Unu i grad Bihac sljedeci put kada vlasnik hotela Rekic skupa sa svojim uposlenicima izadje na Jotanove otoke da cisti i uredjuje pozvat cemo vas javno pa da vidimo koliko ce vas se odazvati da nam pomognete pa da napravimo gradsku plazu u pravom smislu te rijeci i da se imamo gdje rashladiti u ove ljetne dane, ne samo mi gradjani Bihaca, nego svi turisti koji posjete grad Bihac, ali sigurni smo da cemo i u tom slucaju ostati bez vase podrske, ali navikli smo i to nas nece unazaditi vec kao i uvijek dati snagu za dalje hvala Vam uz srdacan pozdrav.
Rekic d.o.o.