);

ŠOKANTNA ISPOVEST “Pijan sam oduzeo nevinost ćerki svoje devojke, šta da radim?!”

Sharing is caring!

Iako se kolumnistkinji britanskog “Sana” češće javljaju žene koje imaju ljubavnih i seksualnih problema, ovog puta njenu pomoć je zatražio muškarac koji je popio previše i završio u krevetu sa ćerkom svoje devojke.

Kao što možete zamisliti, sad je u velikom problemu.

“Draga Deidra, pijan sam spavao sa ćerkom moje partnerke, a kad sam se probudio sledećeg jutra, ničeg se nisam sećao. Isprva sam mislio da sam spavao sa svojom devojkom, no video sam oko sebe odeću koju nisam prepoznao te sam shvatio da nešto nije u redu.

Moja partnerka ima 37 godina, a ja 38. Zajedno smo četiri godine. Ona ima 18-godišnju ćerku, a kad sam shvatio da sam sa njom spavao, bilo mi je loše. Nisam mogao da verujem da sam se probudio u spavaćoj sobi njene ćerke.

Kad je ušla u sobu, ležao sam u krevetu. Nešto je govorila, no meni je zujalo u ušima, nisam mogao da se skoncentrišem. Osećao sam se kao da gledam usporeni snimak.

Izašao sam iz kreveta, otišao u kupatilo i gledao svoj odraz u ogledalu. Bio je to čudan osećaj, kao da to nije moj odraz.

Uzeo sam peškir, omotao se njime i vratio se u sobu. Osećao sam se kao da ću da povratim. Ona se nasmejala i rekla mi da joj je to bio prvi seks te da je bilo fantastično, sto puta bolje nego što je zamišljala da će biti.

Molio sam je da se skloni, a ona me je zagrlila i tiho ponavljala da je samo zagrlim. Popustio sam, ne znam kako, no opet smo se poseksali.

Bilo je neverovatno

Ležali smo u krevetu kad mi je rekla da me njena mama vara na svakom poslovnom putovanju. Nisam mogao da verujem, sve ovo mi je bilo nezamislivo.

Tog dana se moja partnerka vratila sa poslovnog puta i čim je ušla u kuću, kao da je osetila da nešto nije u redu. I nije bilo.

Pitao sam je šta je, a ona je priznala da spava sa drugim muškarcima jer se nikad nismo vezali jedno za drugo niti bili u monogamnoj vezi. Rekao sam joj da sam spavao sa njenom ćerkom, na šta je poludela. Posvađala se sa njom, pokupila svoje stvari i otišla. Da li da nastavim da se viđam sa njenom ćerkom?

Deidre mu je odgovorila da to nije dobra ideja.

“Ako živiš u Engleskoj ili Velsu, tehnički seks sa ćerkom tvoje partnerke nije protivzakonit, osim ako si je formalno osvojio. Ti si očinska figura toj devojci, koja je tvoja poćerka od njene 14 godine. Ako živite u Škotskoj, seks između vas je protivzakonit. Gde je njen biološki otac? Ako nisu u kontaktu, ona zasigurno oseća posledice toga, ali to mora da reši uz pomoć mame ili psihologa”, napisala je Deidre i savetovala muškarca da podstakne devojku da više izlazi i druži se, te da nađe dečka svojih godina.

alo.rs