);

ŠTA SE ZAPRAVO DESILO U KRAGUJEVAČKOM DOMU ZDRAVLJA? Enigma se nastavlja: Lekari sada podneli tužbu protiv majke?!

Sharing is caring!

Iako je majka Violeta Cvetković tvrdila da joj dete nije pregledano u kragujevačkom Domu zdravlja, neimenovani izvor tvrdi da je inspekcijom utvrđeno da je dete pregledao dr Boban Čupić.

 

FOTO: MARINA LOPIČIĆ/ILUSTRACIJA

 

Pregled je, nezvanično, izvršen u vremenu od 10:13 do 10:28 časova u petak, 19. oktobra.

 

“Kopija medicinske dokumentacije o pregledu deteta stavljena na uvid i predata zdravstvenom inspektoru. Naloženo je i nadležnima u kragujevačkom domu zdravlja da se sprovede takozvana unutrašnja provera kvaliteta stručnog rada u vezi sa lečenjem deteta, ali da se uzmu i izjave zdravstvenih radnika”, navodi izvor.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Prema rečima neimenovanog izvora, majka je posle obavljenog pregleda deteta u ordinaciji dr Čupića neovlašćeno snimala lekare u Dečjem dispanzeru, istovremeno objašnjavajući “situaciju” u kameru i to potom postavila na društvene mreže.

 

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

 

“Tako je izazvala lavinu negativnih komentara i nanela nesagledive posledice po lični integritet i ugled lekara i njihovih porodica, ali i čitavog zdravstvenog sistema u Srbiji. Zbog uvrede časti i ugleda ‘snimljeni’ pedijatri iz kragujevačkog doma zdravlja, a čiji su snimci postavljeni na Fejsbuk, podneli su prijavu MUP protiv te majke”, kaže izvor.

 

(Kurir.rs/Tanjug, Blic/Foto: Printscreen/Prva TV)