);

Trpeo je bolove u čekaonici, a zubar nije hteo da ga primi: Uleteo je u ordinaciju i video da doktor gleda fudbal – osveta je bila brutalna (FOTO)

Sharing is caring!

Dva sata je čekao, a onda je odlučio da uđe u ordinaciju i vidi zbog čega ga dugo niko nije pozvao

Nakon incidenta koji se dogodio u Kragujevačkom domu zdravlja, kada doktorka nije želela da primi bolesno dete, na društvenim mrežama brojni korisnici su pisali svoja slična iskustva.

Mi smo pronašli status o jednoj krajnje nesvakidašnjoj priči.

Naime, radi se o muškarcu koji je imao nesnosne bolove zuba. Otišao je zubaru u nadi da će ga on hitno primiti i pregledati.

Međutim, stvari nisu išle očekivanim tokom. Kako je ovaj korisnik napisao, dva sata je čekao, a onda je odlučio da uđe u ordinaciju i vidi zbog čega ga dugo niko nije pozvao.

Zatekao je zubara kako sedi i gleda fudbal. Od ove scene “pao mu je mrak na oči”, popeo se na sto i počeo da urnira po televizoru.

Dok je ovo radio, zubaru je samo dodao: “Nakon tv-a, ti si sledeći”.

Foto: Facebook

Mnogi su ovaj gest prokomentarisali kao ispravan, jer je stomatolog ispao veoma “bezobrazan, nekulturan” i da je ovo “jedini način funkcionisanja sa takvim ljudima”.

Na ovu objavu nastavila su se brojna negativna iskustva iz lekarskih ordinacija, a svi su kao jedini cilj videli fizički obračun sa medicinskim osobljem. 

VIDEO: Šta bi se desilo sa prstom? Pirana pokazala snagu svojih zuba

(Telegraf.rs)