Pon. lis. 21st, 2019

VIDEO: Policajci uhvaćeni za vrijeme seksa na dužnosti, djevojka ponudila u zamjenu za kaznu

Sharing is caring!

To što bi policajci dok su na dužnosti trebali štititi narod i služiti mu, ponekad jednostavno padne u drugi plan. I čuvari zakona i reda trebaju zadovoljiti svoje ljudske potrebe.

Ovih sedam plavaca nije se moglo suzdržati, pa su uhvaćeni u seksu na dužnosti. I neka su!

Ovi policajci nisu mogli odoljeti iskušenju, pa su na dužnosti uhvaćeni u akciji, ali ne u onoj koja im je u opisu posla, nego u akciji ispunjenoj sirovim strastima. Evo kako i gdje to oni rade onda kad mnogi misle da zarađuju plaću.

1. Policajac ‘uhvaćen’ na haubi automobila

U prvoj akciji policajac je ženu zadovoljio na haubi svog automobila, a sve je to promatrao i pas. Naravno, u blizini se našao i svjedok – s kamerom. Nakon što je ova snimka procurila u javnost te postala nacionalna senzacija, policija New Mexica pokrenula je istragu. Pokazalo se da dotični policajac u patroli nije bio tjednima, što objašnjava i zašto je na snimci njegov osobni automobil. Šerif Robert Garcia nije podnio kaznenu prijavu protiv policajca jer se seks dogodio ‘usred ničega’. Osim toga, taj je policajac nekad bio i policajac godine.

2. Seksao se na dužnosti pa ostao bez posla

Scott Guffey bio je policijski veteran, ali je izgubio posao jer mu je seksanje bilo ispred hvatanja kriminalaca. Nakon što je uhvaćen, našao se pod istragom i bilo mu je naređeno da se povuče. Sve se saznalo kad je policija dobila anonimnu telefonsku prijavu. No, Scott Guffey se nije na tom mjestu poseksao jednom, on je to ponovio i idući dan s istom ženom u uniformi na stražnjem sjedištu automobila. Iako je dotični u braku, žena s kojom se seksao nije bila njegova supruga!

3. Policajac i policajka se ‘uzeli’ umjesto da čuvaju zatvorenika

Ovo dvoje južnoafričkih policajaca morali su čuvati zatvorenika kojeg su iz zatvora dopratili do ambulante na pregled. Dok je zatvorenik bio u jednoj od prostorija na pregledu, kolegama je valjda bilo dosadno, pa su se odlučili malo poigrati. Snimila ih je sigurnosna kamera, a seksali su se 15-ak minuta.

4. Uhvaćen dok se seksao s prostitutkom u policijskom automobilu

Jedan je policajac uhvaćen dok se s transvestitom seksao u policijskom automobilu. Nadređenima su ga prijavile njegove kolege. Šef detroitske policije je nakon toga izjavio: ‘Važno je imati na umu da se takvo ponašanje smatra nedoličnim. Očekujemo da svatko odradi osam sati za koje je plaćen.’ Najtužnije u ovoj priči je to što ispada da policajci nemaju pravo na pola sata pauze.

5. Poseksao se u krivo vrijeme na krivom mjestu

Dok su dvojica policajaca bili u patroli, nabasali su na svog šefa u nezavidnoj situaciji. Naime, seksao se u policijskom automobilu na gradskom posjedu sa svojom djevojkom. Kako je sve završilo? ‘Žrtva’ je premještena na drugu funkciju.

http://hub.video.msn.com/embed/fceb8c4f-9773-4c83-a4c2-1675d5d74ac0/?vars=ZnI9c2hhcmVlbWJlZC1zeW5kaWNhdGlvbiZta3Q9ZW4tdXMmY29uZmlnTmFtZT1zeW5kaWNhdGlvbnBsYXllciZjb25maWdDc2lkPU1TTlZpZGVvJmJyYW5kPXY1JTVFNTQ0eDMwNiZsaW5rYmFjaz1odHRwJTNBJTJGJTJGd3d3LmJpbmcuY29tJTJGdmlkZW9zJTJGYnJvd3NlJmxpbmtvdmVycmlkZTI9aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5iaW5nLmNvbSUyRnZpZGVvcyUyRmJyb3dzZSUzRm1rdCUzRGVuLXVzJTI2dmlkJTNEJTdCMCU3RCUyNmZyb20lM0Qmc3luZGljYXRpb249dGFn

6. Indonezijskog policajca tužili mami nakon što je uhvaćen u seksu na dužnosti

Službenik indonezijske policije uhvaćen je za vrijeme specijal-201104070347004-sex s udanom ženom u vrlo religijskom dijelu zemlje, što bi da su u Americi bio najzanimljiviji dio priče. Na tome obično u Americi sve završava. Ali ne i u Indoneziji.

Tamo se preljub smatra velikim grijehom, a grešnike se ponižava i sramoti. Nakon sumnje da bi grešnik mogao biti pretučen nasmrt, dobio je policijsku zaštitu. Policajci su postavljeni i ispred kuće žene preljubnice. Nakon toga je par priveden u policijsku postaju, gdje su tamošnji službenici učinili ono što bi učinili i službenici u školi – rekli su policajčevoj majci što je učinio njen sin! Majka se prvo rasplakala, a onda javno ispričala zbog njegovog ponašanja. A što još reći…

7. Pornouradak policajca iz Memphisa

Službenik policije u Memphisu pokupio je djevojku kako bi se poseksali u automobilu. Što bi u ovoj priči uopće moglo krenuti po zlu? Automobil je bio ozvučen, a imao je i kameru! Ovaj jadnik je u naletu strasti potpuno zaboravio na to, pa su mnogi doznali za njegovu akciju, piše na stranici ranker.com.

izvor: net.hr